Nega usana

Labial Stick

Labial proizvodi predstavljaju kombinaciju efikasnih emolijenata i egzotičnih aroma. Sprečavaju gubljenje vlage i time onemogućavaju nastajanje i ublažuju već postojeću ispucalost usana.

Pakovanje: 4,4g

L’OCO LABIAL STICK

Labial stik Jаbuka pre­dsta­vlja kombina­ci­ju efi­kasnih emo­li­je­nata i egzo­tične aro­­me. Spre­ča­va gu­­blje­nje vlage i ispucalost usana održavajući ih na taj način mekim i glatkim. Pogodan je za sunčano i/ili vetrovito vreme i zimske spo­rtove.

Pakovanje: 4,4g

Labial stik Jagoda predsta­vlja kombina­ci­ju efi­kasnih emo­li­je­nata i egzo­tične aro­­me. Spre­ča­va gu­­blje­nje vlage i ispucalost usana održa­vajući ih na taj način mekim i glatkim. Pogodan je za sunčano i/ili vetrovito vreme i zimske spo­rtove.

Pakovanje: 4,4g

Labial stik Shea Butter & Vitamin E predsta­vlja kombina­ci­ju efi­kasnih emo­li­je­nata i egzo­tične aro­­me. Spre­ča­va gu­­blje­nje vlage i ispucalost usana održavajući ih na taj način mekim i glatkim. Pogodan je za sunčano i/ili vetrovito vreme i zimske spo­rtove.

Pakovanje: 5,1g

Labial stik Cranberry & Shea Butter predsta­vlja kombina­ci­ju efi­kasnih emo­li­je­nata i egzo­tične aro­­me. Spre­ča­va gu­­blje­nje vlage i ispucalost usana održavajući ih na taj način mekim i glatkim. Pogodan je za sunčano i/ili vetrovito vreme i zimske spo­rtove.

Pakovanje: 5,1g

Labial stik Silver Shine predsta­vlja kombina­ci­ju efi­kasnih emo­li­je­nata i egzo­tične aro­­me. Spre­ča­va gu­­blje­nje vlage i ispucalost usana održavajući ih na taj način mekim i glatkim. Pogodan je za sunčano i/ili vetrovito vreme i zimske spo­rtove.

Pakovanje: 5,1g

Grožđane masti

Grožđane masti predstavljaju kombinaciju efikasnih emolijenata i prijatnih aroma.
Sprečavaju gubljenje vlage i time onemogućavaju nastajanje i ublažuju već postojeću ispucalost usana.